Ticket To Love med TV-profilen, bloggerskan & poddaren Hannapee

Många tycker att tåg är ett romantiskt transportsätt personligen tycker jag att det är ett bekvämt sätt att resa. Eftersom många inte tycker som jag utan i stället tycker att det är romantiskt så har  MTR Express låtit göra en rolig undersökning av det hela.

För att fira den spirande kärleken ombord och bidra till att ljuv musik ska uppstå mellan Sveriges två största städer lanserar MTR Express Ticket to Love – en interaktiv webbtv-serie om kärlek på distans.

Håller ens kärlek på distans undrar man? Vad vet jag detta får ni själva ta reda på för vi alla är olika.

 

Lite statistik kring kärlek på tåg

Programidén till serien Ticket to Love, bygger på en undersökning om kärlek ombord, som det nya snabbtågsföretaget MTR Express låtit göra. Undersökningen visar bland annat att 26,5 procent av de svarande tågresenärerna har ägnat sin resa åt att flirta med en främling och faktiskt har så många som 13 procent också inlett ett förhållande med en person de träffat på ett tåg. 89 procent av de tillfrågade uppger att de haft ett eller flera långdistans-förhållanden. Kanske är goda tågkommunikationer en av anledningarna till att 52 procent av dessa fortfarande är kvar i relationen. Att 46 procent uppger att de har kyssts ombord på ett tåg är kanske inte så uppseendeväckande i sig men att 9,5 procent uppger sig ha gått betydligt längre än att kyssas ombord (!) befäster tåget som en passionens högborg.

Konceptet till serien bygger på att kärlekstörstande personer från Stockholm och Göteborg får söka in till programmet. Tittarna kommer att kunna följa deltagarnas passionerade jakt på kärleken via en snitslad bana med.

Lunch med marknadschefens nära vän

Ticket to Love är ett spännande experiment som förhoppningsvis kan bidra till att sprida kärlek mellan två av Sveriges mest romantiska städer, säger Per Nasfi Marknadschef MTR Express. I går träffade jag dessutom en nära vän till Per Nasfi och åt en affärslunch tillsammans med honom. Han berättade för mig om att hans nära vän Per var marknadschef för MTR express och då drog universum in hans namn i detta inlägg. För universum svarar på dina känslor och det du tänker är också det du drar in i ditt liv.

Programledare för Ticket To Love är TV-profilen, bloggerskan och poddaren Hanna Persson (Hannapee).

hannapee
Hanna Pee i radiosändning
Vill du söka till experimentet Ticket to Love?

För att ansöka till Ticket To Love behövs ett mail till tickettolove@ng.se.  Ange namn, ålder, stad samt ett personligt brev där du motiverar varför just du vill dejta en stockholmare eller göteborgare.

Redan nu förbereds nästa säsong av serien; ”Singeltåget”. Genom ett interaktivt moment ges tittarna av Ticket to Love en möjlighet att vinna biljetter till det spektakulära Singeltåget. Här kommer vi att följa 50 Göteborgare och 50 Stockholmare på en romantisk tågresa med hemlig destination i kärlekens tecken. Frågan vi alla ställer oss är:

Vem följer med tillbaka till Stockholm, vilka reser till Göteborg och vem åker hem själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *