Min ridskola i Aghersta & Mikael Cromsjö

Jag har ridit på Aghersta ridskola och gjorde ett återbesök till min gamla ridskola.

Min lärare heter Caroline och driver ridskolan i Aghersta där finns vackra islandshästar.

Jag hade med mig fotografen Jens som fick följa med för att göra ett reportage om hur det är på min ridskola. Jens är riktig proffsig när det gäller att fotografera och har även varit hos mig och tagit mingelbilder på mina gäster när jag hade ett blogg event hemma hos mig.

De bilder jag lägger upp i detta inlägg är tagna av Caroline och i mitt nästa inlägg lägger jag in bilder som har blivit tagna av fotografen Jens. De bilder Jens har tagit kommer även att användas i min header. Detta kommer att fixas av Alf Mikael Cromsjö som är min bloggmaneger.

 

Ett svar på ”Min ridskola i Aghersta & Mikael Cromsjö”

  1. Vad roligt med ridskola, jag har aldrig prövat att rida, blev uppskrämd av min farmor som ramlade och fick minnesförlust på köpet.
    Är du aldrig rädd för att falla?

    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *