Vill du bli en större bloggare?

Som bloggare är jag ofta inbjuden till olika pressmöten och detta är för mig då viktigt att få så bra bilder som möjligt, så att jag kan växa som bloggare.

Det är nog inte min text som är det enda som lockar mina besökare utan det handlar även om de bilder jag lägger ut som ska vara så proffsiga som möjligt. Jag brukar alltid ha med mig fotografer till mina event och numera har jag även en filmproducent som följer mina fotspår.
Vill du bli en större bloggare så är det mycket viktigt med bra bilder så jag tänkte rekommendera er Jag har skapat en och heter där så klart Veckomagasinet ni kan gå in och se mina bilder/album som jag har skapat.
Tex om man är på en fest , bröllop, bloggevent eller pressmöten mm så kan man använda appen för att smidigt synka sina kameror så att bilderna som tas laddas upp till en gemensam session som alla får tillgång till. När jag är på event så brukar min pressansvarige Emelie vilja ha kopior av alla bilder och på detta sätt blir det också lättare för henne att ta del av bilderna.

En tanke om “Vill du bli en större bloggare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *