Vill du ha större frihet inomhus?

Du kan göra mycket inomhus om du vill, men en sak kan du inte göra och det är att röka.

Du kan heller inte göra vad du vill utomhus för nu finns det olika rökrutor som du måste befinna dig på. Detta tycker jag är en bra idé för jag kan inte ens gå förbi någon som står och röker utomhus. Vill du kunna röka inomhus samtidigt som du inte besvärar andra människor som inte röker?

Det finns andra alternativ så att andra människor inte råkar illa ut bara för att du ska kunna få röka. Nu finns även e pipa för folk som är vana att röka ur en pipa.

Ett annat alternativ som jag kan rekommendera är e cigarett med äppelsmak för det är oftast den smaken som man använder när man röker vattenpipa på olika restauranger. Jag har provat vattenpipa några gånger i mitt liv hemma hos en väninna och det smakade väldigt gott. Den smaken vi använde var just äpple och andra smaker har jag heller inte provat. Jag köpte hem en liten vattenpipa som jag senare slängde utan att använda för jag är inte en rökare i grunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *