Andra mötet med app killarna

I dag hade jag mitt andra möte med app killarna och då var bara David Olsson på plats för den andra killen var fullt upptagen med att framställa appen som vi jobbar på.

Jag kommer med tiden berätta mer vad denna app går ut på när jag själv har fått mer utbildning av dessa killar. Man växer verkligen i alla möten och får lära sig nya saker och lära ut nya saker.

Vi åt lunch på Amazing Thai på Vaksalagatan i Uppsala för det har sådan god buffé. Man kan välja både thai mat och sushi. Jag bara älskar sushi och kan äta obehindrat mycket.

Jag har nu färgat håret mörkt och tagit bort löshåret dvs extansion. Det är lite svårt att färga håret måste jag säga det blev lite fläckvist mörkt när jag gjorde det själv. De på Rapunzel gjorde mitt hår superfint, men själv kunde jag inte fixa till det lika bra. Det spelar mig ingen roll om det är fläckvist mörkt jag är ingen pedant, jag bryr mig inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *