Därför stiger näthandel med 7 % per år

Visste du om att näthandel stiger med 7 % varje år och att 95 % av alla företag numera annonserar på nätet.

Detta är något jag har tagit reda på som bloggare då halva mitt liv finns på nätet sedan 10 år tillbaka. Jag har inte ens längre tid att fönstershoppa. Vet ni vad fönstershoppa är för något? Det är när man inte hinner gå in i olika butiker utan handlar det man ser i deras skyltfönster.

Nu till varför näthandel har stigit med 7 % varje år

Visste du om att det är mycket billigare att handla på nätet än i en fysisk butik? Just för att när du handlar på nätet så slipper försäljaren betala hyra, el och andra fasta kostnader. Nu finns dessutom ett billigare sätt att handla på nätet och få en viss del av sina pengar tillbaka varje månad. Blir du nyfiken på vad det kan vara? Jag talar om online shopping som heter Benefie- Det ger dig en del av dina pengar tillbaka på att du köper online!

Så här fungerar Benefie

Du kan välja bland tusentals produkter från olika online-butiker över hela världen. Jag trodde först att det bara gällde svenska online butiker och märker nu att det var lite mer än så. Dina köp kommer automatiskt att registrera alla dina inköp och återbetala dig för varje produkt du köper.

1. Skaffa Benefie nu Klicka här nedan på “Skaffa Benefie nu” och hämta Benefie till din dator.

2. Handla på nätet Fortsätt som vanligt med din online shopping. Benefie är ansluten till tusentals produkter genom de flesta av de populära online-butiker på Internet.

3. Få din återbetalning Den totala mängden av rabatter som genereras under en månad – vilka du tidigare missat – kommer nu istället att skickas till dig i kontanter i slutet av varje månad.

Ett svar på ”Därför stiger näthandel med 7 % per år”

  1. Du kanske skulle kolla up Benifie lite bättre innan du rekommenderar det… Ett pyramidspel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *