Har skrivit under mitt första avtal och firar detta med rabattkodsidor

Jag är bloggare, franchiseföretagare och nu är jag dessutom agent för ett helt nytt koncept som jag kommer presentera längre fram i bloggen.

Jag brukar bjuda hem mina gäster som reser långt på lunch hemma hos mig. Snart kommer jag bjuda hem en författare igen och då måste jag passa på och shoppa lite fina grejer från som har upp till 60 % rabatt.

Från företaget skulle jag också vilja beställa saker med rabattkoden. Se nedan utomhusmöbler jag hade velat ha då jag följer en serie just nu som handlar om en överklassfamilj från Istanbul som alltid sitter utomhus och äter mat. Detta har fått mig till att önska mig utomhusmöbler för att kunna ta emot mina gäster på ett helt annat sätt i framtiden. Allt jag önskar sker förr eller senare därför stressar jag aldrig fram något här i livet.

Finns även rabattkodsidor för Eleven där jag då skulle satsa på hårprodukter då det är jag använder mest just nu. Jag har färgat håret riktigt mörkt och än inte visat nya bilder av mig själv i bloggen. Ni får ha tålamod snart kommer nya bilder upp på mig där jag har långt mörkt hår. Har dessutom fått höra från precis varenda människa att det passar mig bättre än det röda jag har haft i flera år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *