En enkel fråga avgör om du trivs med ditt liv i dag!

Den enkla frågan lyder så här: “Om du vann 10 miljoner kronor skulle du byta jobb?”

Om svaret är nej så innebär det att du har hittat ditt drömjobb. Om svaret är ja innebär det att du än inte har hittat ditt drömjobb. Vi spenderar 8 timmar per dag på jobbet dvs 1/3 av vårt liv och då måste man trivas på jobbet. Hur stor är chansen till att du ska vinna 10 miljoner kronor? Chansen är inte heller så stor så därför kan jag i stället rekommendera dig att starta en jämförelse mellan banker genom Advisa som kan hjälpa dig att förhandla ner din ränta.
Vi behöver lån för att starta något helt nytt och våga släppa taget om det gamla. Jag känner f.d VD från Arla som helt och hållet släppte sin VD post och startade något inom skönhet. Vågar hon som är kvinna och över 50 år gammal börja på nytt så vågar även du som är ung att göra detta.
Låt inte bankerna göra miljardvinster på dig beroende på varför du lånar pengarna. Du kanske har billån, privatlån, kreditkort och avbetalningsköp och utan att du är medveten om det så kanske du betalar mer än vad du egentligen behöver. Det är enkelt med och dessutom kostar det dig ingenting. Du får dessutom svar från flera olika banker vilket är ett stort plus för att kunna jämföra alla.

– Det handlar om lån utan säkerhet (sk privatlån), inte bolån
– Det registreras bara en kreditupplysning
– Egen personlig rådgivare som hjälper till att förstå lånealternativen och välja rätt

Ett svar på ”En enkel fråga avgör om du trivs med ditt liv i dag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *