Bli av med nässpraysberoendet med Renässans nässpray.

Jag minns inte var det var som jag kom åt en text där det stod att beroende på vilken näsborre du är täppt i så har du problem med antingen det maskulina eller det feminina.

Det stod följande att om du är mest täppt i din vänstra näsborre så har du problem med din kvinnlighet dvs det feminina. Är du oftast täppt i din högre näsborre så har du i stället problem med din maskulina sida. Jag själv lider av kronisk nästäppa och har svårt att känna lukter. Det tar längre tid för mig innan jag kan känna lukten av nybakade bullar som andra människor kan känna direkt.

Nu till mitt problem dvs jag är beroende av nässpray och vill nu försöka bli av med detta problem med hjälp av Renässans Nässpray. Jag fick detta tips på apoteket när jag berättade om mina problem och att de dessutom har en 5 stegsprogram som är värt att testa.

Renässans nässpray
För mig spelar det ingen roll vilken årstid det är för jag har alltid haft problem att andas med näsan.

Nedan ser ni 5 stegsprogrammet som jag ska följa och om några veckor så kommer jag återkomma till detta igen så att ni får se hur det har gått för mig.

DSC_0144

 

Kan vara värt att skriva ner dessa steg för andra som har samma problem som mig. Jag ska nu börja med
Rensässans Plus mentol med koksalt som tydligen ska vara en bra början.
1.Upphör först i ena näsborren med den nässpray du använder idag.
2. Använd Renässans Plus i denna näsborre tills du åter kan andas bra genom denna (ca.14 dagar).
3.Fortsätt under tiden med den spray du använt tidigare i den andra näsborren….
4.När du åter kan andas bra genom den näsborre som behandlats med Renässans Plus slutar du med läkemedlet.
5.Gå över till Renässans Plus även i den andra näsborren tills den också är återhämtad.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *