Så vet du när någon ljuger för dig

Genom sig själv lär man känna andra är så sant och vissa människor har färdiga fraser de tar till som du ska vara vaksam över.

Som bloggare och entreprenör träffar jag otroligt många människor som vill samarbeta och på vägen har jag lärt mig vilka människor som inte är att lita på. De människor som kommer med ord som “litar du inte på mig?” eller “jag ska inte lura dig” är typ exempel på meningar du verkligen ska backa för om du hör dessa meningar. Varför ska man ens lita på en människa man inte känner undrar jag? Varför ska man inte ha avtal på allt och bara låta ord stå mot ord? Folk kan vrida och vända på sanningen väldigt mycket och göra lögner till sin sanning så varför ska man ens bli ett offer för andra människors tolkningar av olika situationer?

Än finns det endast ett avtal som jag har skrivit under och det är om en dryck som jag kommer skriva mer om i bloggen. Det är ett avtal som gäller resten av mitt liv så att jag är trygg. När ett avtal har för många datum så tappar jag motivationen och allt står still. Jag vill ha en evig morot om jag ska ge järnet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *