Jag gör som Hanna Hedlund – Gå ner i vikt med egen PT, nutritionist, psykolog och XL-S Medical

Mer än hälften av alla svenskar är överviktiga och jag råkade tillhöra den skaran som vill gå ner i vikt.

Jag har provat denna produkt nu i en dag och använde 3 stycken. En efter varje måltid så nu får vi se om något händer med min vikt. Den är dessutom supergod i smaken jag bara älskar den.

XL-S Medicalhar statat ett nytt engagemang som döpts till #kanjagkandu. Här kan alla som vill nå sin målvikt få ett personligt stöd. Stödet kommer från ett team bestå- ende av den personliga tränaren Lina Eklund, nutritionisten Emanuel Widmark och psykologen Oskar Henrikson. Lina kommer ta fram enklare träningstips (som du grejar), Emanuel kommer skapa veckomenyer (som du vill äta) och Oskar ger stöd när det känns tungt (för det gör det ibland). 

Det är vetenskapligt bevisat att XL-S Medical Fettbindare hjälper dig att gå ner upp till tre gånger mer i vikt än om du enbart äter en kalorisnål kost (2,3). XL-S Medical bildar ett fett- berkomplex i magsäcken som gör att antalet kalorier som tas upp från fettet i kosten minskar samtidigt som en mättnadskänsla uppstår. Någon direkt mättnadskänsla vet jag inte om jag har känt. För på förpackningen står det att man ska ta efter måltiden så vad spelar det mig för roll om mättnadskänslan kommer när jag ändå är mätt?

#kanjagkandu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *