FIRA INTERNATIONELLA KVINNODAGEN 8 mars med KONSERT av Arja Saijonmaa

Arja Saijonmaa KONSERT på Scalateatern i Stockholm!
MTA Production, UN Women Nationell kommitté Sverige och Scalateatern presenterar:

FIRA INTERNATIONELLA KVINNODAGEN 8 mars med efterlängad KONSERT av Arja Saijonmaa med några av Sveriges tyngsta artistnamn som hemliga gäster!

Kvällen till ära framför Arja tillsammans med sin orkester ett program där hon blandar svenska, franska, finska och grekiska sånger. Arja bjuder på̊ överraskningar i form av oväntade musikaliska konstellationer ! Under kvällen uppmärksammas även den legendariske, grekiske kompositören och frihetskämpen Mikis Theodorakis som nyligen fyllde 90 år.

Sånger jag sjunger ska ha substans, något att ta tag i, ord som sticker, något att kunna förmedla, gestalta, ge en tolkning. Det är melodin och den goda texten som bär musiken säger Arja.

Arja har under hela sin karriär varit djupt engagerad i mänskliga rättigheter. Nu framträder hon med tyngd och med ett starkt budskap om vikten av arbetet för kvinnors mänskliga rättigheter.

I egenskap av nyvald goodwill-ambassadör för UN Women nationell kommitté Sverige, kommer Arja berätta och förklara hur vi alla kan bidra till UN Women nationell kommitté Sveriges viktiga arbete.

I pausen pågår insamling till UN Womens arbete för kvinnor och flickor på flykt undan kriget i Syrien.

Orkestern består av:

Ricardo Padilla: Slagverk
Jari Ilomäki: Bas
Petri Somer : Piano
Vidar Skrede: Bouzouki

Efter konserten är det öppen scen och jam session i källaren!

Arja har bjudit in sina favoritartister och musiker så vad som helst kan hända denna “kvinnornas kväll”…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *