Påskens viner för påskens maträtter

Jag har fullspäckad schema nästa vecka och veckan som kommer efter sedan ska jag ta det lugnt.

Hela nästa vecka är jag på affärsmöten och träffar fantastisk duktiga entreprenörer och veckan därpå ska jag resa till Göteborg på en mini semester. Vad jag ska göra i Göteborg kommer ni snart att få ta del av när jag är tillbaka. Har även ett besök inbokad på Rådhuset också.

Vad jag håller på att fira är superhemligt som bara rör mig och några få personer i min omgivning. Ni kommer ändå få ta del av allt som jag håller på att fira då jag förr eller senare kommer att lägga upp allt när jag får klartecken.

Familjen Pasqua började producera vin för 90 år sedan och deras vineri är beläget strax utanför Verona i norra Italien.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *