Skapa din egen borggård!

Vid varje slott finns något som kallas för borggård och det är något du själv kan skapa i anslutning till det hus du bor i eller i din egen lägenhet, jag visar dig hur.

En Borggård är en öppen plats i en borg, fästning, palats eller ett slott. Det kan finnas en eller flera borggårdar i samma byggnadskomplex. En borggård kan omges av byggnader eller vallar. Min tanke var att använda sig av utomhusbelysning för att få denna känsla av att man är nära ett slott eller borggård. Om jag får plats med denna stolplykta inomhus skulle jag använda den även inomhus. Du hittar flera fina lampor hos. Den är så fin att jag vill ha den i mitt vardagsrum. Den är 2.20 meter hög så jag ska nog mäta hur högt jag har hemma eller flytta till en lägenhet som är högt i tak då måste denna få plats.

Nedan lampa skulle jag vilja ha ett i varje rum som en extra belysning. Jag vet att dessa är för utomhusbruk, men det är exakt sådana jag vill ha både utomhus och inomhus.

Jag kommer inom 1 år ha total makeover i mitt hem så detta är bara början. Jag ska verkligen skapa mig mitt drömhem och bryter då alla skriva lagar om vad som är rätt eller fel inredning. Jag kommer att inreda exakt efter mitt eget smak och tycke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *