Därför stiger marknadsföringen på nätet med 25% varje år.

Jag brukar föreläsa för företagare om att marknadsföring stiger med 25 % varje år. Även lärt mig att 95 % av alla företag marknadsför sig på nätet numer.

Varför har det blivit så tror ni? Jag jobbar deltid som Storemaneger för ett stort företag i Sverige i en galleria. 3 av 4 skobutiker har gått i konkurs. Detta beror på att folk köper skor på nätet för ett bättre pris. Även skönhetsprodukter säljer mer på nätet än vad de gör i fysiska butiker. Det finns dessutom ett trick där du kan spara ännu mer pengar på att handla på nätet. Jag har upptäckt.

På Saleduck hittar ni massor av fantastiska erbjudanden tex om ni vill hålla koll på både boktoppen och få nys om billiga böcker så kan du kika in på och lära dig mer. Här får du fina erbjudanden som passar plånboken samtidigt som du får relevanta boktips!

Sist men inte minst skönhet på Nordicfeel som verkligen är experter på att dumpa priser och på så får de allt på Nordicfeel desto billigare. Det är fraktfritt dessutom och då önskar jag mig verkligen Makeup Revolution

Jag själv som bloggare har lyckats spara massor av pengar på mode, böcker, skönhet med hjälp av Saleduck. Det är så enkelt att använda rabattkupoderna. Varför betala fullpris när du kan vända dig till Salduck och få det kraftigt reducerat? Just nu finns tex 50 % rabatt på Bonprix en butik som har kläder för alla smaker.

Tex så bara älskade jag denna jacka i teddy päls som endast kostar 149 kr vilket är halva priset. Du hittar massor för alla smaker.

Ett svar på ”Därför stiger marknadsföringen på nätet med 25% varje år.”

  1. Tror det är för att det är där folk hänger nuförtiden. Folk kollar hellre ner i sin smartphone än upp på fysiska reklamposters. Man kan nå ut till fler folk online och rikta sin reklam mot rätt målgrupp utan större ansträngning. Tänkte på en sak när du skrev om Saleduck. Jag själv driver en blogg som påminner om Saleduck, fast fokuserar mer på prisnedsatta varumärken istället för kuponger. Om du/ni vill får ni gärna spana in den och säga vad ni tycker 🙂

    http:www.savly.se

    PS: Jag gillar verkligen veckomagasinet. Mycket entreprenöriellt och spännande här som får en att tänka till. Mest intressanta bloggen för mig där ute 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *