Kvicksilver kan vara orsak till dina ryggproblem

Gunilla Gunnarsson från Gunillas mineralterapi AB jobbar med mineral analyser.

Först började vi med huvudanalys vilket innebär att man läser av alla energier och frekvenser i kroppen. Då får vi lite värden på huvugrupper och om ett värde är lågt och då ska man titta lite djupare på det området. Tex ett område är binjurar och sköldkörteln och övriga hormonproduktion. För att hon ska se hur hon ska gå vidare.

Maskinen själv har själv graderat olika saker från symptoner till örter som skulle passa in på mig. Hon får ett värde hur starkt ett värde är i kroppen tex om man är sjuk. Så här får hon ledtrådar hur min kropp jobbar.

Energi taverin är en aminosyra som kan ligga för lågt på vissa och för högt på alla. Tex redbull drickare har för mycket taverin. Den ska finnas fast i en bra balans.

Trötthet natrium

Alla näringsämnen har antagonister och synergister. Tex magnesium måste ha b6 för att jag ska ta upp den. Har jag för lite b6 så spelar det ingen roll hur mycket magnesium jag använder för den tas ej upp då är detta en synergist.

känslighet jag har en viss känslighet mot hårspray, damm och skaldjur. Det är inte allergi utan bara lite.

Alla huvudgrupper har bra siffror men vätskeflödet är inte riktigt bra och har med natriumflödet i kroppen. För mycket salt och för lite kalium i kroppen. Mitt immunförsvar är lite försvagad.

Näring brukar ligga bra dvs vitaminerna ligger oftas bra

A vitamin och Betakaroten dvs betakaroten är förstadiet till a vitaminet. Tex moroten har betakaroten som omvandlas till a vitamin i vår kropp. Den ligger bra på mig.

B vitaminerna alla ser jämna och fina ut på mig. B vitaminer visar om magen är bra eller inte. Om man har problem med slemhinnan i tarmen så tar man inte upp b vitaminet.

C vitamin bioflavonider ligger också bra hos mig

D vitamin ligger bra hos mig

E vitaminet är bra

Alla omgefetterna är fina

K vitamin är bra

Q10 är bra

Nedbrytning av proteiner, kolhydrater och fett

Dessa ligger bra hos mig. Här kan man se vilken kost som passar bra hos personen. Om en person har svårt att bryta ner kolhydrater då passar LCHF och Paleo kosten personen bättre. För dessa har mindre kolhydrater i sig. Får man tex att man har svårt att bryta ner fett då ska man inte äta LCHF som innehåller för mycket fett

Enzymer

Enzymer aktiveras av mineraler och signaler från hypofysen. Hypofysen påverkas av mentala trauman dvs mycket sorg, skilsmässan mm.

Matsmältningsenzymerna ligger bra sedan finns annat som ska bryta ner svamp mm. Det finns de som jobbar när man sover tex sköldskörtelhormon. Proteasenzymer testkörde Gunilla på fick 83 och allt över 70 är bra.

Mineralerna

Har låga kalium jämnför med natrium (salt). Alla övriga mineraler är skapliga endast kalcium var lite lägre. Har inte heller för mycket av något i kroppen.

Aminosyror sönderbrytna proteiner dvs byggstenar för kroppen

De som har svårt bryta ner proteiner kan få låga värden av aminosyor. Tex när man tränar gör man av med aminosyror. Går även åt när man sover. Det går även åt om man tänker.

Binjurar och hormoner

Här ser man testesteron , adrenalin, kortisol och tillväxthormon hypofyssignaler aldesteron (den brukar förändras och följer natrium och kalium i kroppen) , och acth (kommunikation mellan binjurarna och sköldskörtel).

Östrogen och progesteron

Osystesin dopamin och serotonin de ser också jämna och fina ut. Om binjurar och sköldskörtel inte samarbetar så bra så brukar serotenin värde sjunka.

Allergier och överkänslighet

Pälsdjur tex men jag har stabila och låga värden på alla. Allgerisk mot damm

Ej broccoli ska jag äta inga gröna grönsaker. Socker blir tungt för mina organ kan vara att jag har gentisk svagare bukspottkörtel. Skaldjur kommer upp igen. Jag har en viss känslighet för jod och det finns i skaldjur. Lite känslighet för hästar dvs immunförsvaret jobbar emot det. Jag har 112 och allt från 100 och ner är ok.

Spinalflödet i min ryggrad

Tex om man har en nerv i kläm om diskarna är börjar bli lite slitna. Eller om det ligger en inflammation runt. Strax nedanför BH bandet har jag lite inflammation som ligger. 2 nerver som jag har lite tryck på mitt i ryggen och en ända ner mot svanskotan. Inflammation ligger mitt i ryggen.  Det kan även bero på kvicksilver och man kan ta bort med kvicksilver detox. Selen och C vitamin är bra i kombination med fiberer kan vara detox. Jag har ej kvicksilverförgiftning

Blodstatus är jämna värden på mig, Här kan man även se candida och jag har neutrala värden och har inga problem med min kropp.

Hjärtat och har en form av otakt i hjärtat ibland. Detta har men kalium och natrium att göra.

Jag har något sänkt enzymaktiviet pga av lite obalans i mineralstatusten. Lite svårt att omvandla hormonerna till energi i mitokondrierna i cellen. Det kan vara mediciner som blockerar upptaget

Summan av kardemumman

Vila efter maten

500 -600 mg kalium per dag

Kinesiologi

Efter alla mineralanalyser gjorde vi kinesiologi, vilket innebär att man testar min styrka genom att jag får hålla i vissa ämnen. När jag håller i ämnen håller jag fingrarna som på bild och sedan testade Gunilla min styrka. Om jag blev svag så innebar det att det är ett ämne jag är i behov av.

Som jag förstod det förut så blir man svagare när man inte tål ett visst ämne dvs att musklerna svarar med att man blir svag. Som jag förstod av Gunilla så innebär min svaghet att det är ett ämne som fattas hos mig. Så jag vet inte riktigt vilken slutsats jag ska ta här. Vi får se vad Gunilla svarar på detta för jag glömde att fråga henne. Jag fick en förklaring, men ärligt talat förstår jag fortfarande inte. Hur vet min kropp om det är ett ämne jag är allergisk mot eller om det är en mineral jag är i behov av? Det är ju samma test man gör dvs mäter styrkan i musklerna medans man håller i en ätbar produkt eller en mineral?

Bakom min hand skymtar ni mineralerna som har fått olika siffror så att man inte påverkas av innehållet när man mäter styrkan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *