Att drömma om spöken på Hogwarts (kan någon tyda min dröm)

I sommar kommer den efterlängtade uppföljaren till senaste Harry Potter att släppas.

Den 31/7 släpps den åttonde berättelsen i Harry Potter-serien.

Jag var på Akademibokhandeln och frågade när Harry Potter skulle släppas. Jag har sett Harry Potter på bio och jag bara älskade skolan Hogwarts. Visste ni att samma slott som man spelade in filmen på har många personer jag känner från Uppsala studerat. Jag själv drömde för ca 2 veckor sedan att jag besökte slottet dvs Hogwarts och att man kunde möte sitt eget spöke där om man förut hade haft en relation på något sätt till skolan. Jag kunde se massor av spöken och var inte ett dugg rädd. De gick förbi genom ett mörkt rum och jag gick helt orädd in i rummet och väl därinne såg jag mitt eget spöke. Kan någon trevlig person tyda drömmar om vad som menas när man ser ett spöke i en dröm? Speciellt om spöket föreställer mig och det visade sig att jag hade en anknytning till skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *