Dessa är världens klokaste ord

Har ni hört talas om ordspråk som cirkulerar från mun till mun? Vissa ordspråk förstår man inte innebörden av förrän man själv får uppleva dem.

Ett av de bästa ordspråken jag vet är “spring inte efter någon som har valt bort dig” för denna betyder egentligen sätt värde på dig själv så kommer andra att sätta högt värde på dig. Om du springer efter någon eller vill ha bekräftelse av någon som egentligen inte kan lägga till eller dra bort något från ditt liv så är det verkligen waste of time.

Fast det ordspråket är inte mitt eget. Jag har nu ett eget ordspråk som kommer att hängas upp på Fish Zoul and Spa. Vill du se mitt ordspråk och andra ordspråk kan du besöka Me and my Print.

Snart kommer jag lägga upp ett inlägg om Zarah och senaste nytt om henne i ett nytt inlägg vänta och se inom kort.

Ett svar på ”Dessa är världens klokaste ord”

  1. Älskar motiverande ordspråk. Har själv en klassiker hemma, “Keep calm and carry on”. Kollar alltid på den när jag känner mig stressad eller nere 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *