Så här går det med min viktnedgång

Som ni vet så håller jag på att försöka gå ner i vikt med Enormor. Jag har 6 kg övervikt och har redan gått ner 1 kg.

Jag är dyslektiker och det kan ta otroligt lång tid för mig att koda av texter. Detta innebär ibland att jag kan hoppa över hela meningar. Jag blir galen på mig själv när jag gör dessa dumma misstag. Jag får ej glömma mitt handikapp när jag läser text för så fort jag glömmer det så missar jag för mycket ur en text. Jag får mail gällande tips och råd hur jag ska använda Enormor för att gå ned i vikt. När jag läste mailet en andra gång såg jag att det stod att jag kunde blanda ut pulvret med lättmjölk mm.

Jag testade och blandade ut med laktosfri mellanmjölk i stället för vatten. Vet ni vad? Jag blev mätt mycket längre än när jag bara blandade med vatten. Denna gång behövde jag bara 2 skopor och inte 3 som jag hade trappat upp på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *