Har du en fantastisk affärsidé och inte vet hur du ska börja?

Du kan göra som Wellington killen som redan hade 200 000 kr och sedan startade upp dessa klockor och blev nästan miljardär eller…

Jag känner till en kille som vann 250 000 kr och startade ett företag och sålde lite armband. Till folk sa han att det var ett företag som ville att armbanden skulle bära hans namn. Att han vann pengar var det ingen som visste om förutom en tjej som brukade följa med honom överallt avslöjade honom för folk.

Det finns massor av olika sätt att starta ett företag och det viktigaste är ju att du ska ha en bra affärsidé innan du ansöker om lån.

På Axofinans kan du ansöka upp till 500 000 kr utan säkerhet. Det är en bra start för att tex köpa en insatslägenhet eller starta ditt nya företag som du alltid har drömt om.

Min första Semlawraps på Landings

I går var jag på Landings konditori och åt min första semlawraps tillsammans med Madeleine som är föreläsare och mer av henne kommer ni snart se mer av i bloggen. Hon föreläser kurser i Twitter och Linkendin precis vad du som företagare skulle kunna behöva, men först se till att få ett lån och sedan är det bara att smida dina planer inför din framtid. Lycka Till!

In Enligsh

Do you need a loan? Are you going to start a new kind of business? I have met Madeleine and she is going to help people to know Twitter better. That is something you need in business I promise you. I will enjoy her to learn more about Everything.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *