I år är jag sponsor för Kulturernas Karneval

Kulturernas Karneval kommer snart att komma till Uppsala i slutet av Maj.

Ni kan se banner till höger om bloggen och klicka in er på sidan och se hela hur eventet kommer att se ut i maj. Det kommer att skickas 90 000 tidningar till olika hushåll och på framsidan ser ni alla sponsorer bl.a min blogg Veckomagasinet.

Det finns mer att berätta om Kulturernas Karneval som ni kommer att bli överraskade över. I maj avslöjar jag rubbet om detta event som tar med sig värmen till Uppsala.

Ni ser mig högst upp till höger och jag är Guldkompis och nedan ser ni bronskompisar och kulturkompisar. Känner mig hedrad som får vara Guldkompis.

Det är härligt att vara bloggare man blir helt enkelt inbjuden på premiärer och aldrig behöver stå i en kö eller leta efter biljetter till något numera. För mig gäller det bara att välja och vraka vad jag själv har för intresse och jag får väldigt mycket ny inspiration. Jag får kunskap om kultur, nya varor/tjänster, nya filmer och lära känna massor av kändisar på nära håll. Allt detta har gjort att jag har växt som människa enormt mycket. Så mycket som jag inte visste om bakom kulisserna är jag nu delaktig i.

Jag har fått frågan om att ta upp misär i samhället i min blogg. Jag känner inte att jag vill skriva om misär för då tror jag att man attraherar in mer misär i samhället. Jag vill att min blogg ska göra människor glada. Vill man läsa om misär kan man läsa dystra Aftonbladet som bara ser på samhället med enormt negativa ögon och påverkar samhället till att må sämre och sämre. Varför skriver aldrig Aftonbladet solskenshistorier när det finns mängder av dem också i vårt samhälle? Vill inte vara en del av media som ger läsare ångest. Jag väljer bort det och riktar in mig på det som inspirerar människor i stället. Tex som i detta inlägg ta upp Kulturernas karneval som får människor till att se fram emot något.

Sedan handlar det om Tid som Alex Schulman och Sigge Eklund skriver om i sin nya bok Tid. Jag skulle behöva 36 timmar på min dygn för att hinna med allt som jag bli inbjuden på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *