A och O för din heminredning

Sist jag var på en kändisfest träffade jag Lulu Carter som är Sveriges största inredningsikon och av henne fick jag lära mig massor inom inredning.

Det jag blev mest inspirerad över är hennes känsla för mattor som hon inreder gärna med. En matta ska hålla hela livet ut tanke på hur mycket folk trampar ihjäl dem. Jag gillar även mattor man hänger på väggen sådana man aldrig får trampa på.

Carpetvista är en sida som har ett enormt stort utbud av mattor av högsta kvalitet till ett pris som tidigare inte varit möjligt. Här kan du köpa din matta tryggt och säkert samt med 30 dagars öppet köp.
Ziegler/Kazak Silver washed, vackra och tåliga maskinknutna mattor med olika mönster som är riktigt snygga i dagens moderna hem. De är tillverkade för att återge ett härligt vintage-intryck och passa in i så väl rustika, romantiska eller som en kontrast i moderna miljöer.

Jag själv är väldigt konstnärlig lagd och brukar sitta och måla mattor för hand. När jag målar brukar jag rita symmetrisk så att alla sidor har samma mönster så att det till slut ser ut som ovan matta eller som kalejdoskop. Kalejdoskop kallas en tub försedd med speglar som reflekterar föremål, till exempel färgade glasbitar eller pärlor, som lagts i röret, i symmetriska kombinationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *