Förbättra din sökbarhet på Google 5 heta tips

Har du någonsin funderat på hur Google genomsöker och indexerar webbsidor? Om du inte har det bör du börja fundera hur Google spindlar nätet så att du kan optimera ditt Google sök.

Det finns vissa knep att ta till för att din blogg ska bli större. Jag har en hel guide hemma som jag försöker läsa igenom som enbart handlar om SEO dvs sökoptimering.

Varenda en säger olika saker angående sökoptimering så jag vet inte längre vems tips jag ska gå efter. Vissa av mina inlägg drar mer trafik och jag försöker gå tillbaka till dem och se vad jag hade gjort annorlunda då som ökade trafiken till just de inläggen.

Jag söker hela tiden efter någon som är duktig som kan hjälpa mig vidare och ta min blogg till ännu högre statistik och rankning på Google. Är du den personen eller känner du någon som du tror skulle kunna lösa koden med Google rankning ännu bättre får ni gärna höra av er till mig.

Läs vidare om 5 tips som SEO experter ger längst ner som jag har hittat när jag googlade på rankning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *