Filmer om hedersmord & bilder från galan

Här kommer fler bilder Berns Salonger i Stockholm där jag fick träffa massor av kändisar. Samt filmer om hedersmord som jag tipsar om.

Tanke på att det handlade om Fadime galan så finns det en filmer om hedersmord som jag kan rekommendera som heter När mörkret faller. Den handlar om hedersmord. Det är 3 olika historier som vävs ihop i slutet av filmen. Ett av dem handlar om en journalist som blir misshandlad av sin man och tystas ner av media. Det är en spegelbild av Katarina Janouch verkliga liv som spelas av

Filmer om hedersomord läs nedan

Två unga systrar hamnar i en mardrömslik och livsfarlig återvändsgränd när de går emot sin familjs vilja. Några dörrvakter attackeras av ett gäng kriminella och rena kriget utbryter. Även Reuben Sallmander spelar bror till Nisti Sterk i filmen och de jobbar i en populär club tillsammans. Nisti Sterk var konferencier på galan och även Reuben Sallmander var en inbjuden gäst. Alla som hade någon koppling till denna film om hedersmord fanns på plats.

En framgångsrik kvinna, vinnare av Stora Journalistpriset, polisanmäler sin man som har misshandlat henne under flera år och chockas när hon inser att hon därmed får en ny fiende i deras gemensamma journalistkollegor. Men vad ingen av förövarna har förutsett är den enorma kampvilja som nu väcks hos de som hotats en gång alldeles för mycket. Och en strid på liv och död kan börja!

Här kan ni se mig och Elisabet när vi möttes på Hotell Rival.

 Massi Fritz
Elisabet Massi Fritz med sin man. Alexandra har jag träffat på Hotell Rival när hon föreläste för Klara K. Vi tog bilder upp på scen då tillsammans och med grundarna av Klara k. Nu har Klara K sålts vidare till andra duktiga kvinnor.
 Erwik Communication
Eventsamordnaren Alexander Erwik från Erwik Communication tog emot gästerna och hans vimmelfotografer tog bilder av alla kändisar på plats.

filmer om hedersmord

ewa fröling
Tilde Frölings vackra mamma Ewa Fröling som spelade i Fanny Alexander en film som är inspelad i Uppsala. Hon har det vackraste ansiktet i Sverige.
 Lia Boysen
Katerina Janouch som spelas av Lia Boysen i filmen om hedersmord “När mörkret faller” Katerina drev förut en erotik butik som hette O lá lá som fanns i forumgallerian i Uppsala.
 Lia Boysen
Här ser vi skådespelaren Lia Boysen som gestaltar Katerina Janouch i filmen.
Anders Adali
Anders Adali och msis Fitness Jennie Jie Boden

Anders Adali

Namn: Anders Adali.

Ålder: 35 år.

Bor: Hässelby strand.

Familj: Dotter 11, son, 8. ”Två underbart vackra barn. De är mitt allt”.

Yrke: Inom transportbranschen. Författare.

Aktuell: ”Brottskod” på TV3 Play. Medverkat 
i ”Veckans brott” 
i SVT med Leif GW Persson. Har skrivit boken ”Pengar pengar pengar”. Kommer ut med ”Svenska rånare” tillsammans med Dick Sundevall 2014.

berns gala
Veckomagasinet var en av sponsorerna för galan på Berns. Ni ser min logga med röd ring runt.
Detta är min logga som kostade skjortan att få, men jag fick den sponsrat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *