Spar tid med gruppsamtal och videokonferens

Ibland har jag som bloggare inte möjlighet att resa när jag ska träffa nya samarbetspartners.

Jag kommer därför i morgon torsdag och nästa måndag sitta i gruppsamtal och videokonferens med två olika samarbetspartners. En av dem bor i södra Sverige och jag har inte möjlighet att resa dit därför ska vi ta ett rejält snack via gruppsamtal och videokonferens för vi blir fler än två vid mötet.

Jobbar du hemifrån åt ett företag och vill ha ett möte med folk som jobbar för dig så kan jag rekommendera att du tar en titt på denna sida som heter Presentationsdata.

Videokonferens

Videokonferens har fantastiska lösningar och är mycket enkla att använda. Med kristallklar bild och fantastiskt ljud är känslan att ni är i samma rum. Genom att ersätta ett par resor om året med en videokonferens sparar ni pengar. Ni sparar även tid då det tar väldigt lång tid att resa. Tid är ju pengar och själva resan är också pengar.

Vet du vad en smartboard är för något?

Det är nämligen interaktiva skrivtavla.

Lärare kan spara mycket tid med en Smartboard. I dag finns det många hemsidor med i princip färdiga lektioner skapade av lärare enligt den nya läroplanen, lektioner som är redo för din smartboard. Den svenska smartklubben erbjuder kostnadsfria smartboard utbildningar där du kan lära dig använda tavlan på olika sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *