Veckans schema bla affärsmöten

Denna vecka har jag massor av affärsmöten inplanerad som kommer att pågå under en längre period framåt.

Vill ännu inte avslöja riktigt vilka affärsmöten dessa handlar om förrän jag har fått kontrakt på dem. Jag vill ha avtal på alla affärer jag ingår i för att kunna känna mig trygg nu och för all framtid. Detta kommer då pågå så länge som dessa produkter existerar på marknaden för jag ger mig in på livslånga avtal som jag aldrig kommer att dra mig ur därför vill jag ha avtal på varenda en av dem.

Vaknade kl 08.00 och talade med en stor grossist från Malmö om en viss produkt som kommer till Sverige 1 mars 2016 så jag är ute i god tid.

uppsala bloggare

Snart får ni ta del av massor av mingelbilder på massor av kända personer i bloggen då jag har varit på en gala under helgen. Alla ser fram emot bilderna, men ha tålamod de kommer att komma upp en och en. Har träffat massor av intressanta personer under helgen och vill tack speciellt mycket till GAPF ordförande Sara Mohammad för hennes värme och väl mottagande av mig och min pressansvarige Emelie Andersson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *