Kösem Sultan och min resa till Stockholm

I dag åker jag till Stockholm och är borta hela dagen för att jag ska på GAPF galan med 500 inbjudna gäster på Berns Salonger.

Jag är uppklädd till tänderna med lösögonfransar och hela köret. Med mig har jag Blogozine bloggare och min egen lilla Emelie som jag aldrig skulle kunna klara mig utan. Det ska bli spännande för det är första gången jag är inbjuden på denna gala och har sett hela programmet på deras hemsida. Det händer väldigt mycket i dag och ni kommer få ta del av allt på bloggen inom kort.

Kläderna ovan kommer från Kösem Sultan serien heter Muhtesem Yuzyil Kösem som jag följer varje torsdags kväll. Det är en uppföljare till Muhetesem Yuzyil som jag har tittat på i 3 omgångar då jag älskar historier om kungligheter och vackra klänningar. Det jag föll för var kläderna och smyckena vad annars tror ni? Jag är rojalist och medlem av rojalistföreningen sedan den dagen jag fyllde 18 år. Jag är väldigt aktiv i rojalistföreningen sedan flera år tillbaka och frilansar även som frilansjournalist för tidningen rojalisten. Mina bilder har publicerats i vår tidning Rojalisten flera gånger och det är jag fruktansvärt stolt över. Ni kan finna bilder av dem i min blogg om ni söker på Veckomagasinet + kungen eller Veckomagasinet + drottningen eller rojalisten. Vad ni än söker måste ni först skriva ut veckomagasinet på google och sedan på det ord eller bild ni söker på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *