Steget till att bli en bättre förälder

Vill du bli en bättre förälder och brukar läsa böcker i ämnet? Har du funderat på varför dina barn är trotsiga och undrar om du gör fel någonstans?

Visste du att man blir ett bättre förälder om man då och då lämnar bort sina ungar? Är du konstant med dem så blir du hemmablind och inte ser var du gör fel någonstans. När du lämnar bort dem kan du få egen tid och reflektera över hur du är som förälder. Ta lite paus från din vardag och framför allt från dina barn för att återhämta dig och bli en bättre förälder.

Nu finns det smidiga sätt att kunna få barnvakt i vissa utvalda städer och som tur är finns dessa även i Uppsala för alla småbarnsföräldrar. Häromdagen frågade en 17 åring mig hur många som var födda samma år som henne. Hon ville se om hon kunde komma in på Uppsala universitet och slippa för hög konkurrens. Hon kan vara lycklig lottad som inte blir student och har småbarn samtidigt därför bör hon i varje fall inte oroa sig för konkurrens. Hur som helst så kan du hitta fantastiska barnvakter på myNanny som finns i flera olika städer bl.a Uppsala där jag bor.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *