Premiären med Martha & Niki

Gillar du musik och dans då är filmen Martha & Niki ett måste för dig.

Wonderland hade ordnat Premiären med Martha & Niki och det fanns knappt platser att stå på. När vi kom in i biografsalongen var det så mycket folk. Det var i samma biosalong som jag var på premiären av filmen Orion med bl.a Blondinbella Isabella Löwengrip i en av rollerna. Då var det massor av kända personer på plats. Denna gång var det massor av folk inom själva filmproduktionen som var på plats.

Ett svar på ”Premiären med Martha & Niki”

  1. Alla mår bra av lite dans! Att röra sig och ha kul gör underverk för hälsan precis som att sluta röka cigaretter! Bli rökfri enkelt och snabbt med marknadens bästa e-cigg som garanterat hjälper dig att sluta röka. Få fräschare hy och mer ork när du gör dig av med dina dåliga vanor och börja på en ny hälsosammare livsstil! Köp dina e-cigaretter, elcigg, e-cigg och e-juice snabbt, billigt och fraktfritt från ecocig.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *