Gissa vilken bloggkändis jag mötte?

Jag mötte bloggaren Dennis M som är en mycket känd bloggare.

Dennis har provocerat folk väldigt mycket genom sin blogg och det på ett överdrivet sätt så att folk ska förstå poängen. Han är en supertrevlig och varm person så jag förstår att han inte är den provocerande person han utger sig för i sin blogg. Folk som har skrivit “nu slutar jag läsa din blogg” är sorten som är hans tätaste besökare och som kommer att besöka honom ännu mer nu än någonsin.

Vad kan Dennis göra om konkurrensen är hård bland bloggarna för nu har varenda människa en blogg. Inte nog med att människor har en varsin blogg så har nu alla företag också börjat blogga.

Dennis har pratat om att vissa bör banta i sin blogg och pekat ut tjejer som väger hälften så mycket som jag gör. Om inte jag tar åt mig varför tar då folk åt sig undrar jag?

I kväll Premiär i Stockholm

En premiär väntar på mig i kväll så jag ska klä upp mig till tänderna för i kväll ska jag och min pressansvarige ha det stört kul. På söndag är jag och team Veckomagasinet + min filmproducent + Blogozine folket inbjudna på Veckomagasinets vägnar för att hedra Fadime Galan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *