Gå ner i vikt med Enormor

Jag har fått hem en riktigt stor burk från Enormor som ska hjälpa mig att gå ner mina sista kilon.

Jag kan säga att den smakar knapp någonting just för att det inte finns några onödiga tillsatser i den. Det är så skönt att veta att det inte finns sötningsmedel som många får huvudvärk av. Om man vill kan man själv mixa ihop bär och frukter och få en riktigt god smoothie av den samtidigt som den är fruktansvärd mättande. Man bör ta 2 skopor innan måltid och skopan följer med paketet. Jag känner inte att jag blir riktigt mätt på 2 skopor så jag ska öka den till 4 skopor i stället för jag vill verkligen bli mätt och äta mindre. Jag har förstått att enda vägen till att gå ner i vikt är att undvika allt sött och att äta mindre.

Både smala och kraftiga personer får celluliter fast jag tror att kraftiga personer får det lättare. Celluliter visar att det är dålig blodcirkulation och gör att kroppen kan se lite sladdrigare ut. Förut kallades detta för apelsinhud då huden såg ut som ett skal på en apelsin. För vissa räcker det med andra ord inte enbart att bränna kalorier och fett. Därför bidrar Enormor till att stimulera kollagenproduktionen vilket förbättrar hudens bindväv och dränerar överflödig vätska under huden. På så sätt kan också hudens utseende förbättras och framträdandet av celluliter minska.

Det finns även andra produkter inom märket Enormor och den jag har fått hem är Enormor women då jag är en kvinna och har andra problem än vad män har. Jag började med denna för ca 3 dagar sedan och kände att jag blev inte mycket mättare av två skopor. Därför tar jag och öka dosen nu. Jag återkommer hur det kommer att gå för mig om ett par veckor nu när jag har beslutat mig för att öka dosen. Man måste dricka den med detsamma för det blir direkt tjock och trögflytande, vilket visar hur den kommer att öka sin volym i magsäcken på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *