Verklig historia totalmakover med rakad skägg

Finns inget som ändrar en mans utseende så mycket som med eller utan skägg och nedan berättar jag om en verklig historia från mitt eget liv.

När jag gick i gymnasiet umgicks jag med två tjejer och vi fick stora problem men en kille i klassen med kort stubin. Han höll på att välta en buss som vi satt i för att han var så arg på oss när vi skrattade åt honom. Väl i stan mötte vi på en man med skägg som frågade vem vi sprang i från och vi berättade hela historien från början till slut. Dagen efter mötte vi denna man igen och det visade sig att han var en vän till en äldre bror till mig, men denna gång hade han rakat bort sitt skägg så jag kände inte igen honom. När han frågade hur det hade gått så trodde jag att han var en synsk person som kunde se vad jag hade varit med om dagen innan. Jag kände verkligen inte igen honom och han såg ut som en helt annan person dagen efter utan skägg.
Vill du också bli som ny så att folk inte känner igen dig när du har rakat bort ditt skägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *