Inspelning inför Fadimegalan på Berns

Den 17 januari är jag inbjuden som gäst och sponsor för Fadimegalan och bland mina gäster så har jag:

Min pressansvarige Emelie Andersson, min hov- och pressfotograf Maria Svensson, kända sångaren Jan Johansen och Filmproducenten Leif Malm och Nils från Öppna Kanalen som följer mig varje steg jag tar och filmar allt.

Strax innan filmproducenten började spela in mig så pratade jag med Jan Johansen i telefon om vilken låt som han skulle tillägna Fadime inför Fadimegalan. Det blir en överraskning vilken av sina låtar som han valde som kommer att vara med på dokumentären som ska visas inför 500 gäster på galan. Flera organisationer och journalister kommer att vara på plats och filmproducenten Leif kommer att spela in och följa mig och själva galan live.

Ett svar på ”Inspelning inför Fadimegalan på Berns”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *