Hur långt vågar du gå med din frispråkighet?

Detta spel kallas för den vågade spelet för det är ett spel som helt och hållet handlar om sex.

Som barn så lekte vi en lek som hette Ryska posten och då skulle man antingen erkänna något eller göra något som någon ur leken bad av en. Vi brukade ha klassfester i mellanstadiet och då var denna lek otroligt spännande för oss barn. Vi brukade ha våra klassfester i gymnastiksalen med popcorn, glass och läsk. Då var vi bara barn och allt var väldigt oskyldigt. Denna lek är nog för vuxna skulle jag tro och man kan nog vara fler och leka den om man har det riktigt tråkigt en vinterkväll.

För länge sedan var vi några tjejer som spelade sanning eller konsekvens och vi skulle alla ha tystnadsplikt inför gruppen. En av deltagarna bröt tystnadsplikten och spred vind för våg allt som hade sagts och sedan dess har jag aldrig velat spela det spelet med någon tjej någonsin. Om mitt förtroende bryts en gång så kan jag aldrig mer bygga upp ett förtroende även om det skulle gå 300 år emellan.

Detta ska spelas med människor som du har stort förtroende för tänk på vilka frågor du får tex “Har du någon gång haft en relation som började vid internet?” Ska man svara på alla dessa intima frågor helt ärligt så ska man också spela med människor man har förtreonde för. Finns inget värre än när människor bryter ens förtroende.

Nu ska jag i väg och spela in en dokumentär som ska visas på en gala jag är inbjuden till som gäst och sponsor See you mina älskade besökare……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *