Kanalisering Tidigare liv & framtid med Caroline Persson

Caroline bad mig vila medans hon på gjorde en kanalisering på distans på mig och här nedan kan ni läsa vad som kom fram under kanaliseringen.

Du har redan arbetat väldigt mycket med dig själv men det finns ännu bitar du inte lyckats nå. Du har på ett medialt plan en mindre blockering skapad av gamla rädslor (från tidigare liv) som håller dig tillbaka från att nå din fulla potential, denna blockering tar jag bort på dig.

Under behandlingen trycker det i höger tinning, en spännings känsla som jag går in och arbetar på. Känner även av ländryggen och ena höften så arbetar med detta genom eldenergi.

Ser en platta, Sköld, framför bröstkorgen på dig. Detta gör att du ibland kan uppfattas som väldigt hård men detta stämmer inte med vem du egentligen är, tvärtom. Du är målmedveten, ja, absolut väldigt driven, ja och även misstänksam många gånger men den hårda ytan andra ser är mer en spegling av vad de själva tror och förväntar sig än den riktiga sanningen. Tyvärr så gör det att det är svårt för vissa att se under ytan med.

Jag är nog inte misstänksam utan mer försiktig och vill ha avtal på alla samarbeten jag gör och vill redovisa allt för min revisor.

Får hjärtklappningar under behandlingen men detta är din livspulsen som sätts igång, livspulsen är en energimässig puls som vaknar upp i kroppen när man redan kommit långt i sin utveckling och systemet väcks till liv på djupare plan.

Trycker över halsen och bröstkorgen, gammal sorg, saker du önskar att du kunnat säga men som du höll inne med. Detta har dessutom skapat en undanryckt ilska som du inte egentligen vill känna. Jobbar intensivt med detta och att få bort det.

När vi talade tidigare såg jag en väldigt gammal skog av ekar och den ser jag igen nu, dessa platserna har enorma energier och andlig kunskap för dig att hämta.

Bara för det så drömde jag om att en buss tog mig långt in i en skog och placerade mig mitt i vintern bredvid ett gammalt träd som skulle ge mig min energi tillbaka som jag hade ödslat bort. På marken låg massor av mobiler som tillhörde andra människor som hade hittat sina platser i tillvaron och då la jag också min egen mobil under det träd som skulle ge mig energi.

Energier i varmt mossgrönt och guld cirkulerar runt dig, använd dig av detta för det är din egna inre energi, du är en enormt stark kvinna och den inre kunskap du har är på väg att komma fram mer och mer nu.

Hör även någon säga att du har gamla kopplingar till England och Irland.

Spänningar i skulderbladen som jag jobbar på, Det är mycket som släpper i dig och lämnar ditt system. Det mesta ser jag inte vad det är och det är inte meningen heller. Du blir av med det och kommer att känna skillnaden och det är allt som räknas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *