Så här får du längre ögonfransar

Det finns vissa enkla metoder man kan ta till för att få längre ögonfransar och nedan redogör jag vissa tips.

Jag har inte långa ögonfransar i grunden och därför är det något jag ofta försöker få med olika medel. Jag har förut provat extansion av mina ögonfransar. Det blev fint i början och sedan när mina fransar kom i kontakt med vatten såg det ut som gammal mascara. Jag fick inte det resultat jag hade önskat mig och jag tror att folk därute är olika duktiga på att skapa extansions. Det är som att gå till en frisör och bli missnöjd eller gå till någon som man blir nöjd med.

Nu tänkte jag köra på det naturliga med ögonfransserum som gör ögonfransarna längre och dessutom är näring för ögonfransarna. Denna produkt ge resultat för man får längre ögonfransar. Just nu är det kampanjpris på 199 kr i stället för 799 kr så passa på och prova nu när priset är bra.

Få fylligare och längre fransar med vårt ögonfransserum MMLash från Viktor247. Tillväxten av nya fransar ökar och dina befintliga fransar blir mindre spröda samt får en ökad lyster.

MMLash Ögonfransserum

Serumet förebygger och reparera skador på dina ögonfransar och ögonbryn orsakade av smink och miljöpåverkan. Du kommer redan efter en vecka börja märka förändringar men största effekten märker man efter 4-6 veckors användande 1-2 gånger om dagen. Flaskan Innehåller 5ml.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *