Vinn lyxig weekend Wennegarn slott värde 7 000 kr

Nu kan du vinna en lyxig weekend på Wennegarn Slott för 2 i samarbete med Absolute Party.

Gå in här och kommentera så är du med och tävlar om en lyxig Weekend på Wenngarn. Värde 5 000 kr och detta är lite utanför Sigtuna nära Stockholm.

Detta ingår i paketet: Övernattning i dubbelrum på Wenngarn – 2 nätter  Wenngarns berömda kakbuffe för två personer. Obegränsad tillgång till toppmodert gym under hela vistelsen. Ridning på islandshästar i fantastisk södermanländsk / uppländsk natur – som balsam för själen. Historisk guidad tur runt i slottets alla delar där ni får ta del av Wenngarns spännande och dramatiska tusenåriga historia av krig, kärlek, drömmar vidare till dagens Wenngarn där historiens vingslag möter vår moderna tid med hållbart naturnära tänk och ett unikt slott som är öppet för alla.

Förra tävlingens vinnare av underkläder från Madii var Madeleine M.

51 tankar om “Vinn lyxig weekend Wennegarn slott värde 7 000 kr

 1. Elisabeth Johnson säger:

  På Tomten inte längre jag litar,
  gång på gång han mig nitar.
  Slottsweekend på önskelistan stod,
  men ingen notis om det han tog.
  Wenngarn Slotts personal
  kan säkert lindra mina kval
  och uppfylla mitt önskeval.

 2. Raili Pikkusaari säger:

  Önskar nu vinna .Jag och min man skulle gärna fira våra 30 år tillsammans att njuta i livet en härlig weekend koppla av äta gått och en minne i livet

 3. Anna Mårtensson säger:

  Wow , jag är gärna med och tävlar om detta paket! =) Hade behövt lite en weekend med avkoppling tillsammans med mannen efter en tuff höst =)
  Gott nytt år!

 4. Margareta säger:

  Jösses vad jag och väninnan skulle må
  av att en härlig lyxhelg på Wenngarns slott få
  lämna sura gubbar hemma
  för då blir resan en helt annan femma
  vi drömmer om samvaro, avkoppling och skön gymbehandling
  med oss skulle då ske en fantastisk förvandling!
  njuta av historisk miljö o och god mat i kombination –
  ja, det vore nästan som att vinna en miljon
  för med julstressen avklarad vi behöver rekreation!

 5. Amanda Isaksson säger:

  Drömmer om att åka iväg med min sambo som tar hand om barnen medan jag jobbar sena kvällar. Att få koppla av och sova tillsammans skulle vara fantastiskt eftersom jag sover på soffan då vi endast har en enkelsäng där hemma.

 6. Jennifer sterner säger:

  På ryggen av en islandshäst skulle
  Jag och mamma trivts bäst
  Dessutom att se detta vackra slått
  Så underbart då hade vi mått

 7. Alexandra Frögren säger:

  Detta skulle jag vilja vinna! Så jag kan överraska min fästman, som överraskade mig med en förlovning här dagen före julafton. Jag var helt slut, oduschad sen flera dagar och hade så ont. (Opererade bort blindtarmen 3 dagar senare..) Så fast jag mitt sämsta jag vill han ha mig, det är kärlek det! Nu börjar jag piggna till efter operationen och vill fira vår förlovning ❤️?

 8. Lena H säger:

  Blev singel dagen före nyår och skulle behöva lite uppmuntran i tillvaron. Denna lyx med en väninna skulle sätta guldkant på tillvaron och vi har ju dessutom pratat om just Wenngarn och är nyfikna på om detta är ett litet paradis. Isåfall kommer vi tillbaka…många gånger.

 9. Caroline säger:

  För att rädda det vackraste jag har
  Från vardagens alla bekymmer
  Och förhoppningsvis sedan leva lyckliga i alla våra dar
  Efter att jag och min man till Wenngarn rymmer! ❤️

 10. Helene Martinsson säger:

  Efter ett år kantrat av sjukdomar och slit, skulle jag och min man må riktigt gott av en paus fr vardagens stress. Att få riktig lyx och flärd, ladda batterierna och bara vara.. Det vore en dröm. Tänk om jag vann? Då skulle min dröm bli sann!

 11. Jennifer B säger:

  Åh jag som aldrig vinner något och som inte varit ensam med sambon sen sonen föddes ett år sedan hoppas på tur denna gången!

 12. Hilde J säger:

  Nu hoppas jag verkligen på tur!
  Hade planerat att överraska mannen på hans 40-års dag med en weekend bara för oss. Men eftersom både jag och sonen låg sjuka i stort sätt sammanhängande under 1 månad så fann vare sig ork eller tid till planering och genomförande. Det skulle kännas så roligt och lyxigt att få överraska honom med en försenad present, vet att han skulle bli så glad och tacksam! Han är världens bästa och förtjänar verkligen att få komma bort och njuta.

 13. Maria säger:

  Historienörd som av sladdbarn får nattsömn störd vill mikropausa på Wennergarn med nyblivne 50-årige kakmonsterkarln. Eftersom paret inte är purungt sover vi tungt och ser inte röken av några spöken.

 14. Maje säger:

  För att få koppla av
  från vardagens stress och alla krav
  Njuta av naturens lugn och stärkande behandling
  och komma hem med en känsla av förvandling…..

 15. Anna säger:

  Rida islandshäst är en dröm….. Sen att få en mysig natt med sambon, en Kunglig frukost och få köra ett riktigt grispass på kända sportcentret är ju superplus i kanten 😉
  Pöss! Anna, zizzy@spray.se

 16. Maria säger:

  Att få ta med min utarbetade mamma på en avkopplande helg på Wenngarn och ladda batterierna till max
  Vore fantastisk och underbart på alla sätt. Nu hoppas jag på flax!

 17. Karin säger:

  Precis vad jag och min konstnärspartner behöver! Efter att ha jobbat tolv timmar om dygnet i två år på en stopmotionfilm som äntligen är klar var vi dumma nog att bara kasta oss vidare i projekt efter projekt! Det har varit fantastiskt kul men för tillfället är vi båda hemma sjukskrivna och utbrända (men har jättesvårt att låta bli att arbeta eftersom det är så kul), den här vinsten skulle vara fantastisk för oss två! En chans att ladda om batterierna och samla inspiration från en fantastisk plats! Och kakbuffén skulle inte sitta helt fel den heller 😉

 18. Malin B säger:

  Att upptäcka, se och uppleva är något som jag och sambon gör allra bäst –
  men något jag vet att han tidigare inte vågat i sitt liv är att rida häst.
  Jag tycker därför att det är dags att ta med honom på ett äventyr han sent ska glömma – och sedan skrattandes stora kakfat få tömma.
  Det skulle vara en dröm att tillsammans få längta till en härlig helg på Wennergarn slott – nu när allt annat i vardagen bara är kallt, vått och grått!

 19. noomi säger:

  Vi har varit gifta över 40 år.
  Kanske nu vi en slottsweekend får.
  Där finns äkta lyx och flärd.
  Ta oss dit, den är vi värd.

 20. Annika Persson säger:

  Tänk, att ta med mannen till Wennegarn – vilken surpris,
  med ljuvlig kakbuffé på vacker servis.
  En liten minisemester i ett vackert paradis,
  men vad det gäller hästar är jag helt novis.
  Självklart hoppas jag däremot, naturligtvis,
  på lite härligt romantisk kurtis… 🙂

 21. heini säger:

  vilken underbar start för året 2016 detta skulle vara! har varit mer stressad än vanligt pga jobbet och ingen snabblösning finns inte så detta skulle absolut vara den bästa avkopplingen.

 22. Anette säger:

  Olika faller ödets lott
  Drog ingen vinstlott så jag bor inte på ett slott
  Men om jag en stund fick vara Madeleine
  Skulle jag känna mig lycklig sen
  Att i en slottsäng få vakna upp
  Skulle jag vara stolt som en tupp

 23. Peter säger:

  Vilken drömvinst med en mysig helg på Wenngarn
  Byta miljö, slippa matlagning, tvätt och tonårsbarn

  Checka in, koppla av, kanske rida på en islandshäst
  Sånt man kan göra när man på slottet är gäst

  Romantiken flödar när vi på rummet myser och gullar
  För att sedan njuta av buffén med kakor och bullar

  Och all god mat som visar sig på midjemåttet
  Försvinner under den guidade turen på slottet

 24. Annica Tilander säger:

  Med jul och nyår i bagaget och kilon satt sig som en smäck
  Behöver vi två verkligen komma väck.
  Vi behöver en lugn stund tillsammans på tu man hand.
  Vi behöver inte åka långt, detta är ju samma land!
  Att få träna, rida och mysa,
  Den möjligheten får mig att rysa.

 25. Emma T säger:

  Detta fantastiska pris vill jag vinna till min pappa och mamma,
  utan dem vore inte livet detsamma!
  De förtjänar verkligen att komma bort bara få njuta av livet,
  och att de kommer ha det underbart på Wenngarns slott, ja det är givet!
  De skulle njuta av vacker miljö, god mat och att bara ha det bra minsann,
  och jag skulle bli så glad över att kunna ge något tillbaka till dem om jag vann!

 26. Pernilla Rönnlid säger:

  Vilken underbar vinst! Det vore härligt med en lillsemester tillsammans med min man som omväxling till vardagens inrutade rutin. Så jag är med, absolut!

 27. Linn Brewer säger:

  Absolute Party fixar lyxig weekend på Wenngarns slott.
  Kakbuffe, Islandshästar och ett gym som är riktigt flott.
  Vi får känna historiens vingslag under en guidad tur.
  Wenngarns slott tänker hållbart så naturen ej blir sur.
  För på Wenngarns finns lugnet, här månar vi om varandra.
  Efter en helg på Wenngarns slott kan man inte livet klandra.

 28. MsSixten säger:

  En weekend som denna på Wenngarns slott
  låter som ett underbart härligt äventyr som jag hoppas faller på min lott
  så jag kan ta med mig sambon och få njuta och må gott
  och så det inte endast blir en dröm blott.

 29. John Patrik Ahlström säger:

  Slott, mini hästar, gym och kakbuffé låter som en drömingridiens för ett Göteborgarvits. När man klurar på skämtet så inser man snabbt att ett besök på Wenngarns hade varit något helt obeprövat, en getaway av sällan skådat slag som verkar fantastiskt. 10 års jubileum i sommar för oss dessutom verkar lägligt för lite romantik. Vi önskar alla en chans till detta. Kärlek till folket.

 30. sandra johansson säger:

  Åh detta skulle vara så roligt att vinna då jag och min sambo snart firar årsdag, senaste åren har vi haft fullt upp med vår lilla prinsessa och nu även en kommande knodd i magen. Att få tillbringa lite tid ensam med min sambo i en sån här mysig miljö skulle vara guld värt 🙂

 31. Lena Johansson säger:

  Vill kunna åka med min dotter som har PTSD. Förra året var kämpigt och tufft. Nu är det nytt år och nya tag !! Wenngarn slotts weekend har allt.

 32. Jens A säger:

  Jag har två kusiner i Sigtuna som jag bara träffar någon gång per år, men skulle ju vara trevligt att få ett extra tillfälle till att möta dem 🙂

 33. jenny nordberg säger:

  Jag börjar få vårkänslor och vill piffa upp här hemma Visst känner ni också av att det blir ljusare på morgonen? Och även om kvällen.
  Sakta går tiden, men snart börjar vårmässorna annonsera tulpanerna och krokusen knoppas längs husväggen. Våren kommer när isen har spruckit ända in i hamnbasängen, solen skiner och man börjar sjösätta sina båtar igen. En stor bukett tulpaner. Den tunna jackan. Det unga kärleksparet på parkbänken ger mig vårkänslor. När viden knoppas och träden blir snö och is fria och barnen inte kan låta bli att börja klättra i dem och när man behöver ta fram solglasögonen och ta undan vinterjackan och låta solen värma ansiktet då är våren på gång och jag översvallas av Vårkänslor.

 34. robert säger:

  Oj, det skulle vara kul att få rida på islandshäst! De är ju inte så höga så om man ramlar av gör det inte så ont.

 35. Ana säger:

  Vinsten låter perfekt… Tänk om man kunde vinna en sådan fin pris. Efter två barn (8 och 5 år gamla) hoppas att vi förtjänar en sådan upplevelse för första gången. =)

 36. Hunor T säger:

  En familj på fyra där humöret inte alltid är på topp,
  små tjejer som kivas och föräldrar som är trötta i själ och kropp,
  Det dåliga humöret med lite lugn och ro skulle komma till ett stopp,
  så vi hoppas att en lyxweekend skulle ge romantiken ett nytt hopp!

 37. Emma Oller Westerberg säger:

  Att få bjuda pojkvänner på en övernattning på slottet
  Vore nog nyckeln till det stora genombrottet
  För vi kan väl alla bara anta
  Att han bara måste svara JA
  Om jag friar till honom i en sån vacker miljö
  Blir jag nog änligen blir hans fästmö!

 38. Lina säger:

  Service 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan – med all inclusive. Ett resort i något varmt land? Nä, det är denna egenföretagande småbarnsmamma som står för alla dessa tjänster hos Familjen AB och det tas för givet av alla familjemedlemmar att det ska vara så… Inget jag klagar över i vanliga fall, men att själv få denna lyx ett par dagar med lite sömn som bonus och tid att känna vad maten smakar osv skulle vara ovärderligt. Jag skulle ta med mig en försummad vän som skulle bli överlycklig över tid med mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *