Dåren gör egna misstag den kloke lär sig av andras misstag

Hur låter Industrivägen och Datavägen i era öron?

Varje ägarförändring kräver kunskap, engagemang och tid. Tänk dig om du är på väg att sälja ett företag eller vill köpa ett företag så kräver det helt nya kunskaper för dig som ska bli nya ägaren i varje fall. Har du ens råd att göra egna misstag när du blir en ny ägare i ett företag. Jag kan säga att alla måste göra sina egna misstag för att växa och lära sig något på vägen. Jag kan också säga att en vanlig människa lär sig av sina misstag och får betala dyrt. Detta blir då en dåres erfarenheter. Den kloke lär sig av andras misstag. Därför ska du inte vara envis om att du måste göra dina egna misstag om du inte har ett fett bankkonto som kan betala dina misstag. Du arbetar för att tjäna pengar och inte för att lära dig av dina misstag, eller hur?  En vällyckad företagsförmedling kräver en kompetent företagsmäklare som hjälper dig genom processen. Det är här företaget Företagsmäklaren Exitpartner kliver in.

De på Exitpartner erbjuder att bli din rådgivare och projektledare. De är en grupp erfarna mäklare med en professionell bakgrund från många områden inom näringsliv och samhälle. Vill du ha hjälp med försäljning, ett förvärv eller genomförande av annan ägarförändring i ditt företag? Om man har ett ägarbyte i ett företag kan det ofta bli ord mot ord eller så känner sig den ena parten sig lurad. Oftast är det den osmartaste vid det här laget som känner sig lurat och för att undvika att denna person ska bli du så ska du ta experthjälp som jag har beskrivit här ovan i detta inlägg.

Du kan även gå in på sidan och se vilka företag som just nu är till salu och har anlitat detta företag för experthjälp. Bland dem har vi tex företag inom medicinteknik och en mycket populär restaurang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *