Detta visste du inte om nyårs förbannelsen

Visste du om att såsom din nyårsafton ser ut kommer resten av ditt år att se ut. Nyårsafton är en försmak på hur resten av ditt år kommer att gestalta enligt en gammal tro.

I går på julafton åt jag så mycket mat hos mina frimurarvänner att jag höll på att spricka. I dag kommer jag ta det lugnt först ska jag besöka min familj och på kvällen får jag besök av Emma & Madeleine.

Jobba mindre och ändå leva ditt drömliv

Jag tror inte att man måste slita för att tjäna pengar. Jag tjänar pengar genom att föreställa mig själv som framgångsrik och så blir jag det. Jag jobbar ca 4 timmar per dag och lever ett liv som jag själv har drömt om sedan jag var barn. Jag räknar inte bloggen som ett arbete utan det är min hobby.

Vissa av mina möten har jag i min bostad och vissa av mina möten sker på mitt kontor i centrala Uppsala. Snart kommer jag vara på möte i Stockholm hos två gigantiska bolag för att presentera ett förslag som jag har kommit på. Ett av dessa gigantiska företag ska jag presentera två förslag för och ett av dem så har jag bara ett förslag. Om jag går igenom mina förslag och får det godkänt kommer jag aldrig mer i mitt liv behöva jobba mer.

Nu ska jag skriva lite mer på min bok och har även kontaktat kända ansikten som ska vara med i min bok. Alla kändisar skickar in sin text till mig i februari och den ska sedan granskas av en författarvän till mig.

Väntar på min man som ska överraska mig med mat & julklapp kl 17.00 Spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *