Kan Gud betala dina fakturor?

Vi vet ju vem som sitter bland molnen och bestämmer här på jorden det är Gud så klart. Kan han betala våra fakturor som en julklapp tror ni?

Nej det kan han inte även om dessa fakturor kan hanteras på två olika sätt antingen en variant där du lagrar faktureringen lokalt och en där du lagrar faktureringen i molnet och kan jobba med den via internet. När jag läste molnet tänkte jag direkt på Gud fast att i detta fall innebär molnet att du kan jobba med dina fakturor via internet.

Björn Lundén faktureringsprogram är mannen bakom denna påfund om hur du som både stor eller liten företag kan genom denna faktureringsprogram kan ha en bra översikt över dina fakturor. Du kan även skicka en påminnelse till dina kunder som har missat att betala en faktura.

Denna tjänst hos Björn Lundén kostar 99 kr i månaden och du sparar mycket tid när du köper denna tjänst. Tänk bara på hur mycket tid du lägger ner på att själv skriva ut fakturor och dessutom ska skicka dem till dina kunder också. Jag som bloggare har massor av kunder som jag skickar fakturor till varje dag. Jag skickar dem per mail och sedan sparar jag och skriver ut fakturor som jag sedan lämnar över till min revisor varje månad. Detta år har varit relativt lugnt och jag har hunnit med allt för jag har också en ekonomiassistent som hjälper mig med att skicka fakturorna. Jag gör inget av detta själv för det hinner jag inte med. År 2016 kommer jag att expandera enormt mycket för jag ingår två avtal i framtiden. En handlar om ett svensk varumärke och en handlar om ett utländsk varumärke. Då kommer jag att behöva anställa fler som jobbar med mig.

Sponsrad inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *