Hans Hansson Julin geniet bakom företaget Bokadirekt

Jag har alltid älskat framgångshistorier med folk som har kommit på olika fantastiska idéer och i dag vill jag dela med mig av geniet Hans Hansson Julin som har kommit på idén Boka direkt.

Bokadirekt är en bokningstjänst som grundades år 2000 och själva idén föddes av Hans Hansson Julin.  2009 gick Sjätte AP-fonden och IQube in som investerare i Bokadirekt vilket innebär att bolaget har en solid grund och kan fortsätta expandera. Jag tror att denna tjänst kommer att nå utomlands också.

Om du går in på sidan för bokadirekt.se så kan du även ansluta ditt företag till denna tjänst hur enkelt som helst. Du väljer sedan en kategori som du anser att ditt företag ligger under. Har du frågor så finns en chatt till vänster där du kan ställa frågor och få svar direkt. De har verkligen gjort sidan enkel att förstå även för dyslektiker som mig.

Vill du köpa en enkel julklapp utan att behöva gå omkring och trängas med folk?

Om du köper ett presentkort på en behandling för minst 400 kr på  (bokning på nätet för hudvård och massage) så får du just nu ett FACE-kit bestående av 3 läppglans (värde 600 kr) på köpet. Det finns tusentals salonger att välja bland så jag kan garantera att du även hittar behandlingar för folk som har provat allt.

Jag själv brukade boka in på bokadirekt denna sommar som gick. När det är vinter så vill man ha extra omsorg och orkar du inte själv massera folk så kan du köpa presentkort på nätet åt dina nära och kära. Om man får ett presentkort så kan man inte skjuta upp på sådana härliga besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *