Pengar är inte allt i livet därför finns bitcoin

Visste du om att du kan betala med bitcoin i stället för pengar? Att dina bitcoin aldrig kan bli stulna som dina pengar kan bli. Visste du också om att du kan ladda ner bitcoin som app och köpa bitcoin.

Det finns butiker som accepterar att du betalar med BC.

Har du själv en butik och vill ta emot betalning med BC så kan du även göra det. Man visar då en Bitcoinadress som är en form av QR-kod. Du sätter helt enkelt upp en QR-kod och låter dina kunder betala till den.

Det finns även en bok som heter Fysik vad är värt att veta av författaren Tony Crilly som bl.a tar upp att myror och människor är de enda arter som krigar och så får man även veta hur bitcoin går till. Jag själv är mest nyfiken på bitcoin och har försökt ta reda på så mycket som möjligt i ämnet för att jag håller på att expandera inom mitt företagande och entreprenörskunskap. Jag kan väldigt mycket om Onecoin och ville även fördjupa mig i BC.

Tanken med BC var att man inte ville ha en tredje part med såsom man har som privatpersoner och använder sig av banken. Banken blir här en tredje part för oss när vi gör transaktioner av våra pengar.

Den 18:e augusti 2008 registrerades domännamnet bitcoin.org

Den 6:e februari 2010 öppnade den första handelsplatsen för bitoins, Bitcoin Market.

Den 22:e maj 2010 köptes en pizza för 10000 bitcoins

1.00 Bitcoin (BTC) = $322,23. Det är runt 2813 SEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *