Vill du ta dina barn till barnparadiset?

Barnparadiset är en hemsida som säljer allt för barn från dockor till filt med ditt barns namn graverat.

Detta är verkligen en sida som ett barn vill hamna på och välja ut sina julklappar och nu är det bara två dagar kvar sedan är det försent. Det är dessutom väldigt bra priser på leksakerna. Dockorna ni ser nedan är lite gammaldags även den häst de rider på är gammaldags. Jag har alltid älskar leksaker som ser lite äldre ut. Här hittar du massor av fina dockor och dessutom ekologiska produkter också.

En favorit jag har är faktiskt dockhus med miniatyr möbler och miniatyr mat i. Det finns skåp som är av miniatyr där du kan lägga in saker och ting som om det vore verkliga skåp. Det blir lite som tittskåp fast att du kan leka med sakerna. När jag var barn hade jag ett dockhus som hade elektricitet.

Hur skulle det vara med en adventskalender som också är gammaldags stil?

Ett tips är att lägga in ett meddelande i varje lucka som leder dina barn till gömda julklappar varje dag. Vad är det som säger att man bara får öppna julklappar på julafton. Det är väl trevligare att få något varje dag som man dessutom ska leta efter beroende på vilket ledtråd man får varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *