Därför är de nominerade till bästa företag 2015

Just nu så finns det flera företag som har blivit nominerade till bästa företag i Sverige. Vet du varför dessa har blivit nominerade?

En av de nominerade är  för att låten är enkel att komma ihåg och man byter inte heller kanal när man ser reklamen. Detta för att det är små söta kattungar med kläder på av garn som är med i reklamen. De har flygvingar av garn helt enkelt. Detta gör också att barn vill se färdigt denna reklam som får de vuxna och minnas den bättre. Sedan är också musik och sång i reklamen väldigt behaglig och man fastnar lätt vid låten. Ni vet nog vid det här laget vilken reklamfilm jag pratar om.

Många som gör reklam stjäl kända låtar för att man ska associera låtarna med deras reklamfilmer. I denna reklam från Flygresor så är inte ens låten stulen, men man minns den ändå.

vd:n Mattias Nyman avslöjar att det kommer en ny reklam om katterna och att katterna får nya roller. Mattias Nyman har även varit teknikchef på Aftonbladet och vd för Hitta.se. Han har hjälpt oss att hitta i trafiken och nu hjälper han oss att hitta billiga och bra flygresor. Hans kall verkar vara att få oss konsumenter att hitta bättre i djungeln.

Andra som har blivit nominerade är mannen som upptäckte Taco Bar. Nu finns även en Taco Bar i Uppsala där jag bor så detta låter väldigt spännande. Råvarorna hos Taco Bar kommer från utvalda familjeföretag och detta gör att maten är av bättre kvalité,

Även varuhuset Åhléns är nominerade i år. I mars 2016 får ni se vinnaren i Sveriges bästa företag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *