Så här skyddar du dig som kvinna

Visste ni att enligt attraktionslagen så attraherar offret och förövaren varandra? Kaka söker maka som det heter och detta stämmer väl överens med lagen om attraktion.

Går du tex ut i skogen och är rädd för att en varg ska dyka upp så kommer vargen känna på sig att det finns någon som förväntar sig att han ska dyka upp. Det är du själv med din energi beroende på vilken energi du sänder ut som attraherar in vargen. Vargen själv känner också på sig att det finns ett offer som är rädd för honom. Vips så har du och vargen kommit in i varandras erfarenheter. Detsamma gäller när du som kvinna är ute sent på natten och går igenom en park som är mörk och tom. Om du är rädd när du går där så sänder du ut energin till förövaren att du finns på plats. Det bästa sättet att skydda sig är att inte tänka på det man är rädd för så slipper du det i din erfarenhet. Tänk heller inte på spöken för då kommer även spöken att dyka upp.

Hur gör vi om faran ändå är framme?

Då kan du ta till försvarssprejer som finns på marknaden och du har flera olika att välja bland. Dessa försvarssprejerna är helt lagliga. Bodyguard Tjutlarm visade upp och demonstrerades av Advokat Elisabeth Massi Friz i TV4 Nyhetsmorgon. Advokaten Elisabeth Massi Fritz säger att detta vore en bra julklapp för alla.
Nedan ser ni mig och advokaten Advokaten Elisabeth Massi Fritz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *