Sveriges kändisfrisör Marwan Hitti

Jag mötte prinsessan Sofias vän och frisör Marwan Hitti som var med i Paradise Hotel och vann.

Marwan Hitti var med i samma omgång som prinsessan Sofia och Tavi Norén (min storebrors barndomsvän) Det är den enda episoden som jag följde eftersom Tavi Norén var med. Det var verkligen spännande att följa och jag fortsatte att följa den trots att Tavi Norén åkte ut. I mitten ser ni även Simon Kachoa vinnaren från Biggest looser programmet. Simon Koachoa har gått ner väldigt mycket i vikt för programmet går ut på att man ska gå ner i vikt. Jag själv har gått ner i vikt väldigt mycket och trivs med min nya idealvikt som jag har hållit i 3 år. Nu vill jag gå ner mina sista kilon också så att jag har en normal BMI.

Jag mötte dem när jag var på en välgörenhetsgala på Sturegallerian i Stockholm. Snart får ni även se en bloggkändis på bloggen som jag mötte. Vi har förut inte mötts i verklighet, men vi känner igen varandra sedan flera år tillbaka.

Jag har nu skrivit på flera stora avtal inför vårterminen som kommer 2016 och allt om detta ska jag skriva i bloggen när tiden är mogen för det. Det är bland de största projekt jag någonsin i mitt liv har skrivit under. Jag kommer troligen att byta jobb och börja med något helt annat inom kort. Kommer även att påbörja en utbildning i januari.

Marwan Hitti kändisfrisör driver frisörsalongen Salong bangs i Stockholm.

Varför har du stenväggar i vardagsrummet?
– Jag såg en stenvägg någonstans och kände direkt att ”så vill jag ha det”. Det blev dyrt, väggarna gick på 60 000 kronor ungefär, men jag är väldigt nöjd. Jag renoverade hela lägenheten från grunden när vi flyttade in för åtta år sedan. Många har undrat varför jag har lagt så mycket pengar på att fixa en hyreslägenhet, men jag vill trivas och jag vill kunna bjuda hem människor utan att skämmas för hur det ser ut. Jag vill att det ska kännas mysigt och välkomnande att komma hem till oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *