Gissa vilken känd nattklubbskung jag mötte?

Kan man bli en sötare människa än Christos Neo som erbjöd mig och Emelie att komma till Stockholm för att äta lunch med honom.

Att träffa Christos kändes som att träffa en nära vän det kändes som om man hade känt honom hela sitt liv. Vilken varm och fantastisk människa han är. Jag kan förstå varför media älskar denna människa och har bilder av honom överallt.

Christos har en egen hälsning till mina läsare “NeoEvent önskar alla läsare och följare en Riktig God Jul<3<3<3”

Christos Neo och hans stab av medarbetare, arbetar med kommunikation inom Pr och events på NeoEvent. Hit kan ni vända er om ni vill ha en special designad och skräddarsydd event.

Jag har även mött en av Sveriges prinsessors nära vän och om den personen får ni veta mera sen.

Jag fick även världens trevligaste mail från en känd tjej som tackade för de fina orden jag hade skrivit om henne i bloggen. Sånt gör verkligen min dag. Nu ska jag till tandläkaren och plågas lite innan jag börjar jobba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *