Därför var Börje Salming sen till LIFESTYLE CHARITY DAY 2015

Här kommer fler bilder från LIFESTYLE CHARITY DAY 2015  med massor av olika kändisar och fler bilder finns att visa.

Jag kommer lägga upp de sista bilderna också från denna fantastiska underhållande LIFESTYLE CHARITY DAY 2015 med en blandning av massor av svenska kändisar. Jag får helt enkelt inte plats med alla bilder i ett inlägg för då skulle bloggen explodera.

Börje Salming var väldigt sen till denna Charity kväll och sedan satt han sig i VIP rummet för endast få utvalda som hade plomberade armband för att få sitta där. Även jag hade en vip plats och fick blomberad armband tillsammans med min pressansvarige Emelie. Det var inte bara Börje som var sen utan själva Måns Zelmerlöw var sen då hans plan var försenad. Jag hade hela tiden kontakt med Måns Zelmerlöws preskontakt Helene Wigren från början till slut.

 

 

Ett svar på ”Därför var Börje Salming sen till LIFESTYLE CHARITY DAY 2015”

  1. “Ou seja o comentário que falou sobre a perigosidade da Europa ter armas não tem sentido nenhum.” O caro stran chega ás conclusões de uma forma que pouca gente entende. Deve estar relacionado com a ilaÃonum§Ã£i…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *