Vill du bli lika brun som Bobby Oduncu?

Jag träffade även Bobby Oduncu på välgörenhetsgalan för Zelmerlöw & Björkman Foundation och såg hur brun han var mitt i vintern.

Bobby Oduncu och jag hade kontakt för flera år sedan då jag hade ett radioprogram som jag vill att han skulle medverka i. När jag ringde honom för att boka in mötet så låg han på akuten för problem med axel som skulle röntgas. Bobby Oduncu var där med sin pojkvän och jag var på plats med min pressansvarige Emelie Andersson som numer också är min reporter.

Jag hade först en tröja på mig med min företagslogga på och när folk började kolla konstigt på min logga tog jag av mig tröjan. Jag var inbjuden av Peter Lejdestad och bilder av honom kommer också inom kort.

Här har du fördelarna:
* Solduscha hela kroppen med naturlig formula
* Du utsätter inte din hy för skadlig UV-strålning
* Få snabbare och jämnare färg, även där du har svårt att bli solbrun
* Bli snabbare brun för speciella tillfällen
* Du bränner dig inte
* Ljusa personer kan förbättra sin solbränna
* Strand ”Look” året Om
* Du blir inte orange utan gyllenbrun
* Underbar doft av vanilj

Det kommer fler bilder med massor av kändisar inom kort håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *