Ett stort samarbete väntar mig i maj

Ser ni nedan tjej? Hon är en väldigt grym duktig tjej som jag kommer att samarbeta med under hela våren och vi ska skriva på kontrakt inom kort.

Jonna Hylén kom till mitt kontor i centrala Uppsala för att vi skulle gå igenom kontraktet.

Jag är lite hemlighetsfull av mig och vill ännu inte avslöja vad det handlar om. Ni kommer ändå inte missa det även om jag inte skriver ut det så kommer ni se samarbetet på många olika håll.

Jag var i går på årets kändisfest och kom hem väldigt sent i går kväll. Ändå är jag hur pigg som helst och väntar besök nu på morgonen av min privata coach som vägleder mig både gällande privata drömmar och affärsmässiga drömmar. Nu ska jag äta god frukost och se några avsnitt av serien Rederiet som gick på tv när jag var barn. Då mindes jag den inte så mycket, men nu tar jag igen alla delar och ser om. Typiskt 90 talet så finns det en god sida och en ond sida. Alla som står på första redarparets sida är goda och alla som står på konkurrenternas sida är onda.

Ni kommer få se massor av kända ansikten inom kort på bloggen behöver bara ladda ner alla bilder först. Det var i varje fall den roligaste kändisfest jag hade varit på och träffade vissa kändisar som jag förut hade träffat och det blev ännu roligare.

Ett svar på ”Ett stort samarbete väntar mig i maj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *